Duiken in Canada, BC, Vancouver Island: duikinformatie

Duiken in Canada, BC, Vancouver Island

Welkom bij Rendezvous Dive Adventures

bannernl

Duiken aan de westkust van Vancouver Island is een spektaculaire en unieke ervaring. Barkley Sound ontdekken met Rendezvous Dive Adventures voegt een extra dimensie aan je vakantie toe. Geen mensen, in het midden van de wildernis en ontmoetingen met het leven boven en onder water. Rendezvous Dive Adventures in Barkley Sound is het oudste duikcentrum aan de westkust van Vancouver Island, BC, Canada. De wolf aal en de reuze oktopus zijn hier thuis in één van de rijkste wateren ter wereld.

De ” Emerald Sea” werd door Cousteau als de number twee duiklocatie ter wereld genoemd!  Rodale’s dive magazine heeft het de beste duikbestemming in Noord Amerika genoemd met het gezondste watermilieu.

Niet duikers zijn ook welkom en kunnen met de duikers op de boot meekomen en walvissen, beren adaelaars en andere dieren zien. Of ze kunnen een kayak nemen en in de baai een tochtje maken of in de “hot tub” relaxen.

Kom en verblijf in onze lodge midden in de natuur en zie de adelaars, de beren en de walvissen. Wij halen groepen op in Port Alberni of Bamfield en individuele duikers en kleine groepen kunnen ons via de lokale veerboot bereiken. Zit na een dag van duiken in de hot tub of neem één van onze kayaks voor een tour. Alle maaltijden zijn inclusief en Kathy is een perfecte kokkin. We bieden ook ID cursussen. Het is de perfecte duikvakantie. Dus boek je verblijf nu als groep of als individuele duiker.

Rendezvous Dive Adventures

Rendezvous Dive Adventures

Moon jellies with anchovy

Duiken in Canada, BC, Vancouver Island: Over ons

Duiken in Canada, BC Vancouver Island Laat ons je een beetje meer over ons vertellen, Over ons: de geschiedenis van de lodge                     Duiken in Canada BC Vancouver Island: De Rendezvous lodge stamt uit 1973 toen Dave en Renate Christie dit unieke stuk land kochten. Vervolgens …

View page »

Vellela vellela

Praktische zaken

Praktische zaken :  Op deze pagina vind je informatie die je help je duik vakantie zo goed mogelijk voor te bereiden en je verblijf een onvergetelijke ervaring te maken met Rendezvous Dive Adventures. Praktische zaken: diverse onderwerpen Vaak gestelde vragen en antwoorden ( Engels document); praktische zaken zoals uitrusting, elektriciteit en andere dingen. Sommige van …

View page »